AAA AUTO má nový úver pre živnostníkov, vozidlo na splátky môžu získať aj tí, čo iba začínajú

Získať automobil bude teraz pre slovenských živnostníkov zasa o niečo jednoduchšie. Najväčší predajca ojazdených vozidiel na Slovensku AAA AUTO v spolupráci so splátkovou spoločnosťou Home Credit pripravil pre drobných podnikateľov špeciálny typ úveru, ktorý im značne zjednoduší nákup vozidla na splátky. Šancu získať úver majú po novom aj začínajúci živnostníci, ktorí majú za sebou iba prvé tri mesiace činnosti.

„Na splátky teraz môžu živnostníci nakúpiť vozidlá od roku výroby 2009, v cene až do 12 000 € s akontáciou od 10 %. Oproti minulosti stačí podnikať iba tri mesiace a nie je nutné obsiahle dokladanie príjmov,“ uviedol František Klincko zo spoločnosti Home Credit.

Nákup ojazdených automobilov podnikateľmi je trendom niekoľkých posledných rokov. „Po ekonomickej kríze začali podnikatelia viac uvažovať o šetrení nákladov, a to vrátane zaobstarania si vozidla k svojej činnosti. Nie je žiadnym tajomstvom, že nový automobil stráca značnú časť svojej hodnoty už pri odjazde z autosalónu a do roka či dvoch môže jeho cena klesnúť o 30-40 %. Nákupom ojazdeného vozidla je možné túto prvotnú stratu eliminovať a navyše si zaobstarať vozidlo s vyššou úžitkovou hodnotou, napríklad vďaka lepšej výbave alebo motorizácii, na ktorú by inak zákazník nedosiahol,“ povedala generálna riaditeľka AAA AUTO Karolína Topolová.

„Mám malú maliarsku firmu. K svojej činnosti potrebujem každý deň jazdiť autom. V AAA AUTO som konečne zohnal vozidlo, ktoré úplne vyhovuje mojim nárokom a nemusím už viac platiť za požičovňu. Vybavenie úveru bolo veľmi rýchle, a bez problémov, a to i napriek tomu, že som začal s podnikaním iba vo februári,“ povedal Tomáš Nagy z Bratislavy.

V súčasnej dobe patria medzi najpredávanejšie vozidlá, ktoré si v AAA AUTO živnostníci zaobstarávajú modely Octavia, Fabia a Superb od Škodovky; Passat, Golf a Touran od Volkswagenu; Boxer, 5008 a Partner od Peugeotu; Focus, Mondeo, S-Max od Fordu.

Podnikatelia si v priemere kupujú vozidlá za 9400 € pri akontácii 18 %, priemernej financovanej čiastke 7700 € na vozidlo a s dobou splatnosti 72 mesiacov. Autá na splátky si v AAA AUTO kupuje 60 % podnikateľov.

„Trend nákupu vozidiel na splátky podnikateľmi je ťahúňom trhu úverov na ojazdené vozidlá na Slovensku. Zjednodušením podmienok chceme rast tohto segmentu ešte podporiť,“ vysvetlil František Klincko.

logo loptaSkupina AAA AUTO pôsobí na trhu už 25 rokov. Prevádzkuje sieť viac ako 40 pobočiek v Českej republike, na Slovensku, v Poľsku a v Maďarsku. Počas svojej existencie už obslúžila vyše 1,9 mil. zákazníkov. Skupina predá ročne takmer 70 000 vozidiel a je tak najväčším predajcom ojazdených áut v strednej a východnej Európe. Predáva tiž zánovné vozidlá pod obnovenou značkou Mototechna, pod ktorú sústredila ponuku "zánovných" automobilov. Verejnosť zvolila spoločnosť už druhý krát najlepším predajcom ojazdených automobilov v ankete Autobazár roka 2016. Skupinu AAA AUTO vlastní britsko-poľský investičný fond Abris Capital Partners. Značky AAA AUTO a Mototechna sú oficiálnym partnerom Slovenského futbalového zväzu.

Momentálne je online 0 odborníkov. Volajte denne 8:00 - 21:00 Zavolajte mi
ONLINE PREDAJ
Kúpte svoj nový voz
rýchlo a jednoducho