AAA AUTO poskytne slovenskému futbalu na rok 76 nových automobilov v hodnote 1 125 000 €

Bratislava, 2. septembra 2016 – Spoločnosť AAA AUTO sa stáva platinovým partnerom Slovenského futbalového zväzu. Najväčší slovenský predajca ojazdených automobilov poskytne prostredníctvom svojej značky Mototechna 76 nových automobilov pre SFZ a niektoré kluby Fortuna ligy. Vyjadruje tak svoju podporu slovenskej futbalovej reprezentácii v nadchádzajúcej kvalifikácii na MS 2018 a Fortuna lige.

Na partnerstve sa dohodla generálna riaditeľka AAA AUTO Karolína Topolová spoločne s prezidentom Slovenského futbalového zväzu Jánom Kováčikom. „Sme najväčším predajcom ojazdených automobilov na Slovensku a neustále rastieme, a to ako v zmysle počtu pobočiek tak aj predaja. Podpora najobľúbenejšieho športu, futbalu, v jeho ceste kvalifikáciou a ligovou súťažou je tak logickou súčasťou nášho pôsobenia na Slovensku,“ ozrejmuje spoluprácu Karolína Topolová. „Autá poskytneme prostredníctvom našej značky Mototechna, ktorá od svojho vzniku uspokojila takmer 5000 zákazníkov preferujúcich kvalitné minimálne užívané vozidlá do 24 mesiacov veku a 40 000 najazdených kilometrov,“ dodáva.

"Pre Slovenský futbalový zväz, ako lídra športového hnutia na Slovensku, je potešiteľné, že sa spája s lídrom významného automobilovo-obchodného segmentu, ktorého víta v rodine svojich platinových partnerov. Som presvedčený, že toto partnerstvo bude prospešné pre obe strany. Významná pre slovenský futbal je aj skutočnosť, že to bude nielen spolupráca na úrovni SFZ a reprezentácie, ale bude sa týkať aj klubov našej najvyššej ligovej súťaže,” komentuje spoluprácu Ján Kováčik, prezident SFZ.

Celková hodnota nových vozidiel, zapožičaných pod značkou Mototechna SFZ, dosahuje 1 125 000 € a budú sa meniť za novšie každých šesť mesiacov.

Značku Mototechna, ktorá bola do roku 1989 výhradným predajcom vozidiel na území dnešného Slovenska a Českej republiky spoločnosť AAA AUTO znovu uviedla na trh ako predajca zánovných a prémiových vozidiel pred štyrmi rokmi.

Autá z Mototechny charakterizuje nízky vek, malý počet najazdených kilometrov, cena o 30-40% nižšia ako pri  nových vozidlách, výber z mnohých značiek, možnosť okamžitej kúpy a ideálna konfigurácia. Predaje pod touto značkou neustále rastú, v tomto roku zaznamenala navýšenie o 7,5 %. Pomáha tomu i zavedenie nového úveru Bumerang, ktorý garantuje spätnú odkupnú cenu automobilu. Úver je modernejším a flexibilnejším variantom úveru s poslednou navýšenou splátkou. Spoločnosť AAA AUTO ponúka financovanie zánovných vozidiel pod značkou Mototechna s rokom výroby 2015 a 2016, na 24 až 48 mesiacov, s akontáciou od 10 % a s atraktívnou mesačnou splátkou. Záleží tak len na zákazníkovi, ktorý variant si v okamihu splatenia Bumerangu zvolí - či úhradu poslednej navýšenej splátky, odkúpenie vozidla za garantovanú odkupnú cenu s možnosťou výmeny za novšie auto, alebo prefinancovanie poslednej splátky ďalším úverom. Autá je možné si zaobstarať tiež na klasický úver, ktorý pre vozy z Mototechny zabezpečujú renomované finančné inštitúcie ako Home Credit, Cofidis, sAutoleasing SK a QuatroCar.

TK SK za stolom
TK SK so šampanským
TK SK rozhovor škrtel
TK SK rozhovor hamšík
TK SK prípitok
TK SK hamšík auto
TK SK škrtel auto

UK logo Skupina AAA AUTO pôsobí na trhu už 24 rokov. Prevádzkuje sieť viac ako 40 pobočiek v Českej republike, na Slovensku, v Poľsku a v Maďarsku. Počas svojej existencie už obslúžila vyše 1,75 mil. zákazníkov. Auditované výnosy skupiny v roku 2014 predstavovali 437 mil. eur., firma predala 63 613 áut. Skupina predá ročne vyše 63 000 vozidiel a je tak najväčším predajcom ojazdených áut v strednej a východnej Európe. Od roku 2012 predáva vozidlá tiež pod obnovenou značkou Mototechna, pod ktorú sústredila ponuku "zánovných" automobilov. Značka AAA AUTO sa podľa štúdie agentúry Ogilvy & Mather umiestnila medzi desiatimi najlepšími českými značkami po novembri 1989. Skupinu AAA AUTO vlastní britsko-poľský investičný fond Abris Capital Partners.

Momentálne je online 54 odborníkov. Volajte denne 8:00 - 21:00 Zavolajte mi
ONLINE PREDAJ
Kúpte svoj nový voz
rýchlo a jednoducho